Veelgestelde vragen

Is het ontvangen van offertes gratis?
Ja, het is 100% gratis! In slechts 2 minuten kunt u uw wensen aangeven en ontvangt u eenmalig van maximaal 4 serre leveranciers in uw regio een aanbieding. De offertes worden per e-mail naar u verzonden. Echter kan het zijn dat de bedrijven eerst nog even met u willen bellen voor aanvullende informatie.

Ben ik verplicht een ontvangen offerte te accepteren?
Nee, deze offerte service is gratis en vrijblijvend. U bent niet verplicht om te kopen en u zit nergens aan vast als u besluit geen van de offertes te accepteren.

Hoeveel specialisten sturen mij een offerte?
In slechts 2 minuten kunt u uw wensen aangeven en ontvangt u van maximaal 4 bedrijven in uw regio een aanbod. Afhankelijk van het aantal ingeschreven bedrijven per postcodegebied en afhankelijk van het seizoen kunnen 0 tot 4 bedrijven u een offerte toesturen.

Ik heb nog geen reactie. Hoe zit dat?
Afhankelijk van de werkdruk van de bedrijven en het aantal ingeschreven bedrijven per postcodegebied kan het zijn dat de eerste reacties pas op de eerst volgende werkdag binnenkomen. Mocht u na een aantal werkdagen nog steeds geen offerte hebben ontvangen dan kan het zijn dat in uw postcodegebied geen bedrijven actief zijn. Bekijk deze pagina.

Ik kan niet alle vragen beantwoorden. Is dat erg?
Om een zo goed mogelijke offerte op te stellen hebben de bedrijven zo veel mogelijk informatie over de situatie bij u thuis, in de winkel of op kantoor nodig. Mocht u een antwoord op een vraag niet weten dan kunt u een indicatie geven of in het veld aangeven dat u het niet weet. Het kan dan zijn dat de specialisten u eerst zullen bellen voordat u offertes ontvangt. Soms kunnen kleine details namelijk veel uitmaken op het eindbedrag. Voor de zekerheid nemen zij dus even contact met u op.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid?
Wij brengen u gratis en vrijblijvend via onze partner in contact met serre leverancier in uw regio. Wij staan buiten alle contact tussen u en deze aanbieders en een eventueel koopcontract dat u met een van deze bedrijven aangaat. U bepaalt zelf met wie u in zee gaat en kunt u er echter ook voor kiezen om geen van de offertes te accepteren. Onze dienst is 100% gratis en vrijblijvend. Accepteert u geen van de offertes? Dan zit u nergens aan vast.
 

Ja, stuur mij nu max. 4 aanbiedingen!

Ontvang aanbiedingen


> Wat kost een serre?
> Vergelijk de prijzen
> In 2 min. uw aanvraag indienen
> Gratis en vrijblijvend
> Tot 4 offertes per mail

Ja, stuur mij max. 4 aanbiedingen!

90+ mensen gingen u dit jaar al voor!

 

Bekend van onder meer:


Wij adverteren onder andere op bovenstaande platforms.

 

Privacy


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Bekijk hoe.


Deze website is beveiligd met SHA-256 bits RSA-versleuteling. Uw persoonlijke gegevens worden gecodeerd over het internet verstuurd. Niemand kan meekijken.

 

Vergelijktips


> Hoe vergelijk ik serre offertes?Prijzen vergelijken loont! Vraag gratis tot
4 offertes op bij serrebedrijven in uw regio en kies voor de beste offerte om te besparen op uw opdracht.

Vragen

Stuur ons een bericht via de contactpagina.

Uw privacy

> Privacy
> Algemene voorwaarden

Voor serreleveranciers

> Aanmelden offerteprogramma

Copyright © 2018 OfferteSerrebouw.nl  Alle rechten voorbehouden